Voor Directeur Groot Aandeelhouders (DGA’s)

Als DGA bent u als geen ander in staat uw pensioen naar eigen inzicht vorm te geven. Het kiezen van een voor u geschikte pensioenoplossing is zeer omvattend. Daarom is een maatwerkoplossing geen luxe maar een noodzaak. Wat is geschikt? Eigen beheer, verzekeren of een combinatie? Hoe kijkt u naar de waarde van uw onderneming en beschikt u over onroerend goed? Bent u samenwonend of gehuwd in gemeenschap van goederen of onder huwelijkse voorwaarden, heeft u kinderen? Allemaal omstandigheden die ervoor zorgdragen dat elke situatie persoonlijk is en die per definitie moeten leiden tot een maatwerkoplossing.

Eigen Beheer of verzekeren?
Als u als DGA besluit om pensioen op te bouwen, dan kunt u dat doen binnen uw eigen BV, een pensioen BV, bij een pensioenfonds (beperkt) of bij een verzekeraar. Graag zetten wij u de voor- en nadelen voor u overzichtelijke op een rijtje.

Samenwerken met Hoogmoed Pensioenadvies
U wilt advies bij de specifieke vraag die bij u aandacht behoeft. De dienstverlening van Hoogmoed Pensioenadvies biedt een prima oplossing. Zo kunt u ons inschakelen als deskundige om uw pensioenvraagstuk op te lossen. Uiteraard voldoen wij aan alle eisen die de Wet Financieel Toezicht (Wft) aan ons als pensioenadviseur stelt.

Samen een vraagstuk aanpakken op een gestructureerde efficiënte wijze, dat is waar wij voor staan.

Modules
Hieronder ziet u het actuele aanbod van modules die wij in samenwerking met pensioencollega's binnen de Synerga Pensioengroep hebben ontwikkeld. Mogelijk dat er ook modules in het werkgever menu staan die uw belangstelling hebben. De modules zijn zo ontwikkeld dat in een zo kort mogelijk tijdsbestek het gehele advies- of analysetraject volbracht wordt.

U leest meer over de inhoud van de modules door hieronder op de desbetreffende links te klikken.

Nieuwe pensioenregeling

Module verlening bestaande pensioenregeling

Module wijziging bestaande pensioenregeling

 

Verder kunt u ons inschakelen voor nagenoeg alle mogelijke pensioenvraagstukken, waaronder:

  • Second Opinion
  • Actuariële berekeningen
  • Opmaak juridische documenten
  • Financiële planning
  • etc....